Help mindat.org|Log In|Register|
Home PageMindat NewsThe Mindat ManualHistory of MindatCopyright StatusManagement TeamContact UsAdvertise on Mindat
Donate to MindatSponsor a PageSponsored PagesTop Available PagesMindat AdvertisersAdvertise on MindatThe Mindat Store
Minerals by PropertiesMinerals by ChemistryRandom MineralSearch by minIDLocalities Near MeSearch GlossaryMore Search Options
Search For:
Mineral Name:
Locality Name:
Keyword(s):
 
The Mindat ManualAdd a New PhotoRate PhotosLocality Edit ReportAdd Glossary Item
StatisticsMember ListBooks & MagazinesMineral Shows & EventsThe Mindat DirectoryHow to Link to MindatDevice Settings
Photo SearchPhoto GalleriesNew Photos TodayNew Photos YesterdayMembers' Photo GalleriesPast Photo of the Day Gallery
bannerbannerbannerbannerbannerbanner

Maybe a bug? Uploading photos and messages not possible

Posted by Harald Schillhammer  
Maybe a bug? Uploading photos and messages not possible
February 01, 2012 02:38PM
    
Recently I ran into problems when trying to reply to a message or uploading pics.

I just wanted to upload a pic and as soon as I hit the submit button I am redirected to the upload form.

Similar with replies to messages. Sometimes they do not show up. I often do not hit the reply button but directly type into the form at the bottom. When hitting the submit reply button I am directed back to the message board as usual but the message is missing.

Maybe it has something to do with the settings of my lab PC but I am not sure. I have to try again at home to narrow down that problem.

EDIT: Tried again - photo upload worked but it required 3 attempts.

EDIT 2: Just tried to edit the message to provide more information - same result. Was directed back to the message board, edited text missing. Worked after 2nd attempt.

cheers

Harry



Edited 3 time(s). Last edit at 02/01/2012 03:06PM by Harald Schillhammer.
Re: Maybe a bug? Uploading photos and messages not possible
February 01, 2012 03:45PM
    
Photo upload seems to work flawlessly now. Maybe just picked a time of heavy upload traffic?

Harry
Re: Maybe a bug? Uploading photos and messages not possible
February 06, 2012 03:38PM
    
Update: Seems there's no bug in the forum SW. I'm pretty sure the slow institute network is the culprit. At my home terminal each upload works like a charm.

Cheers

Harry
avatar Re: Maybe a bug? Uploading photos and messages not possible
February 06, 2012 03:50PM
    
Could be a problem if your network uses a firewall that doesn't allow certain things through, It could also be a problem if the computers don't allow you to use cookies.
Re: Maybe a bug? Uploading photos and messages not possible
February 06, 2012 04:01PM
    
The funny thing is that this problem was not consistent. I could watch that when the loading time exceeded a certain period it failed. Well anyway, I decided from now on to upload pics only from home and to copy any text (when writing from the institute) before uploading so I don't have to write it all over again :).

Cheers

Harry
Author:

Subject:


Attachments:
  • Valid attachments: jpg, gif, png, pdf
  • No file can be larger than 1000 KB
  • 3 more file(s) can be attached to this message

Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
CAPTCHA
Message:


bannerbannerbannerbannerbannerbanner
Mineral and/or Locality  
Copyright © mindat.org 1993-2015, except where stated. Mindat.org relies on the contributions of thousands of members and supporters.
Privacy Policy - Terms & Conditions - Contact Us Current server date and time: January 28, 2015 04:25:00